96 27 07 00

 

   

 

Hvad skal du vide inden du hopper i bassinerne?

 

Før du hopper i bassinerne i Vildbjerg Svømmehal er der en række regler og informationer som vi anbefaler dig at læse igennem. Reglerne er bl.a. fastsat af sikkerheds- og hygiejnehensyn, og således at et ophold i svømmehallen er en god oplevelse for alle. Nedenfor kan du læse yderligere om reglerne. Vi glæder os til at se dig i Vildbjerg Svømmehal.

- Billetter:
 Billetter til Vildbjerg Svømmehal kan købes i receptionen på Vildbjerg Sports- & Kulturcenter. Receptionens åbningstider er som udgangspunkt mandag til fredag kl. 07:00 - 22:00, lørdag kl. 07:30 - 22:00 og søndag kl. 07:30 - 18:00, men kan variere i weekenderne og på helligdage afhængig af om der er andre aktivitet på centeret.
- Værdiskabe: I svømmehallens herre- og dameomklædning kan du få låst dit tøj og andre værdigenstande inde i et værdiskab. For at aktivere låsen i værdiskabene skal du anvende en 20'er. Mønten får du retur, når skabet åbnes igen.
- Udstyr:
 Svømmebriller, badeble, badebukser, næseklemmer og meget andet kan købes i receptionen på Vildbjerg Sports- & Kulturcenter. Se mere herom under fanen "Priser". 
- Obligatorisk:
 Alle børn som ikke er renlige endnu, skal anvende Happy Nappy-blebukser eller lignende neoprene blebadebukser. Har du ikke den slags badebukser kan de købes i reception på Vildbjerg Sports- & Kulturcenter.
- Hygiejneregler: Det er obligatorisk at foretage grundig afvask af kroppen inden du benytter bassinerne i Vildbjerg Svømmehal. I omklædningsrummene er der tydeligt skiltet med hvad der menes med "grundig afvask af kroppen". Reglerne er fastsat af hygiejniske årsager og for at opretholde en god vandkvalitet i bassinerne. 
- Sikkerhedsregler: I Vildbjerg Svømmehal er der en række sikkerhedsregler som til enhver tid skal overholdes af alle besøgende i svømmehallen og som der ikke kan afviges fra. Disse sikkerhedsregler kan læses i svømmehallen og vi beder dig læse reglerne igennem inden du hopper i vandet. 
- Livredder: Under vores offentlige åbningstider vil vores livredder og opsyn være til stede.
- Øvrige regler: Al ophold i Vildbjerg Svømmehallen er på eget ansvar, og alle børn under 12 år skal være under opsyn af medfølgende voksen. 

Vi glæder os til at se jer i Vildbjerg Svømmehal, og har du spørgsmål til ovenstående regler og informationer er du velkommen til at kontakte os. Klik på nedenstående link, og find vores kontaktformular og telefonnummer:

Kontakt os