96 27 07 00

test 01072021 

   

 

Velkommen til Vildbjerg Svømmehal på Vildbjerg Sports- og Kulturcenter...

 

I Vildbjerg Svømmehal finder du vores 25 meter bassin og varmtvands- og spaområde. Faciliteterne bruges i mange forskellige henseender, fx som træningsfacilitet for den lokale svømmeklub - Vildbjerg Svømmeklub. Derudover kan det nævnes, at bassinerne også bruges genoptræningsbassin for den lokale fysioterapi, træningsfacilitet i forbindelse med træningsophold for udefrakommende svømmeklubber og ikke mindst som offentlig svømmehal for besøgende. Bor du på vores hotel, er der også mulighed for at bruge svømmehallen og varmtvands- og spaområdet - ganske gratis. Med andre ord - alle er velkomne!

25 meter bassin

Tag din familie eller dine venner under armen - eller hop alene i badetøjet - og besøg Vildbjerg Svømmehal beliggende her på Vildbjerg Sports- & Kulturcenter. I vores lækre og store svømmehal finder du et 25 m bassin, hvor du har mulighed for at svømme både alene og i hold. Når der er banetov lagt i er der 6 svømmebaner i bassinet, hver med startskamler så du kan starte svømmetræningen med hovedspringsøvelser. Desuden er der vendeflag, undervandslys og elektronisk tidstagning ved bassinet. 

Bassinet er 1,80 meter i den dybe del og 1,10 meter i den lave del. Vandet i bassinet er 27 grader varmt. 

Vi tilbyder mange former for programsat svømning, fx til den morgenfriske med morgensvømning fra kl. 06:00 om mandagen, onsdagen, og fredagen samt fra kl. 07:30 om lørdagen. Derudover er der motionssvømningstider, som er til dig som ønsker at svømme baner både morgen og aften. Vi tilbyder derudover også pensionssvømning, hvor du har mulighed for at lave motion i kombination med afslapning og hygge.

 

Varmtvands- og spaområdet

I afdelingen ved siden af vores 25 meter bassin, finder du Vildbjerg Svømmehals varmtvands- og spaområde. Varmtvands- og spaområdet er opført i 2004, med et stort varmtvandsbassin, et spabad, en rutsjebane, akustikplader på endevæggen og et fantastisk lysindfald fra udendørsarealet ved hovedindgangen. Det store bassin er opdelt i 3 niveauer. Der er trappe fra hvert niveau ned til det næste og niveauerne er hhv. 40 cm, 90 cm og 145 cm i dybden - så der er plads til alle aldersgrupper. Varmtvandsbassinet er 33 grader varmt, og er derfor ideelt til babysvømning, men også som genoptræningsbassin og til at løsne op for spændinger i kroppen. 

Hvis du synes, at vandtemperaturen skal øges en smule, kan du benytte vores spabad med plads til op til 6 voksne ad gangen. I spabadet er temperaturen 38 grader, og med massagedyserne kørerne samtidig er der gode muligheder for, at få slappet af og masseret de ømmer muskler. 

Når musklerne er løsnet op og spabadet skal rense, kan du tage trappen op til vores vandrutsjebane. Vandrutsjebanen er sjov for såvel børn som voksne, og den kan give dig god fart på, kilden i maven og gode grin.

På Vildbjerg Sports- & Kulturcenter arrangerer vores svømmehalspersonale som udgangspunkt "småbørnssvømning" om mandagen, onsdagen og fredagen kl. 10:00 - 11:00, om lørdagen kl. 07:30 - 09:30 og om søndagen kl. 09:00 - 10:00. "Småbørnssvømning" foregår i varmtvandsbassinet, hvor der er plads til leg og til at børnene kan blive fortrolige med vand. "Småbørnssvømning" er til børn fra 0-5 år ifølge med voksen. Bemærk, at åbningstiderne - og dermed også tiderne for "småbørnssvømning" kan variere i forbindelse med helligdage og skolernes ferieuger. 

 

Billetter, åbningstider og praktisk info for Vildbjerg Svømmehal

Indgangsbilletter til Vildbjerg Svømmehal - både 25 meter bassinet og varmtvands- og spaområdet - købes i receptionen på Vildbjerg Sports- & Kulturcenter. I receptionen kan der også købes svømmebriller, badehætter og "Happy Nappy"-blebadebukser til børnene. Børn, som endnu bruger ble til dagligt, skal bruge "Happy Nappy"-blebadebukser eller lignende type og samtidig en engangsbadeble, for at få adgang til Vildbjerg Svømmehal. Til børn under 2 år medfølger en engangsbadeble i billetprisen.

Du kan se yderligere vedr. priserne for billetter til Vildbjerg Svømmehal her:

Billetpriser

Åbningstiderne og programsatte svømmetider kan du finde her. Bemærk at åbningstiderne er anderledes i skolernes ferieuger - find oplysninger herom i menuen til venstre (undermenuen via mobiltelefon):

Åbningstider

Der er naturligvis en række praktiske informationer, som er værd at vide, som besøgende i Vildbjerg Svømmehal. Da det er en svømmehal som bruges af mange besøgende dagligt, er det vigtigt at alle regler overholdes, så oplevelsen er så god som mulig for alle. Klik på nedenstående link - og læs regelsættet:

Praktisk info

 

Børnefødselsdag i Vildbjerg Svømmehal

Skal du afholde børnefødselsdag? - Så kan du gøre det herude i Vildbjerg Svømmehal. Få indgangsbillet til svømmehallen og fødselsdagsforplejning for dig og dine gæster. Du kan læse meget mere, og se muligheder og priser ved at klikke på nedenstående link:

Børnefødselsdag i Vildbjerg Svømmehal

 

Vildbjerg Svømmehal er handicapvenlig

I Vildbjerg Svømmehal har vi en række hjælpemidler til handicappede. Fra parkeringspladsen og op imod hovedindgangen er der opkørsel til kørestolsbrugere, og derfra kan vores elevator benyttes til at komme til svømmehallens omklædningsrum. I omklædningsrummet kan vi stille en badestol til rådighed til brug i bruseren, og vores svømmehalspersonale kan også guide dig videre til vores handicapomklædning, hvis der er behov for det. 

Svømmehallen er endvidere udstyret med en lift, som personalet i svømmehallen kan betjene. Liften gør det nemt, at komme ned i vores bassiner for fx gangbesværede.

 

 

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål vedr. Vildbjerg Svømmehal og vores faciliteter, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil være behjælpelig med stort og småt - og altid med et smil på læben.

Kontakt os