96 27 07 00

test 01072021 

   

 

Vildbjerg svømmehal - midt mellem Herning og Holstebro

Åbningstider: KLIK på Åbningstider til venstre på siden (mobil: vis undermenu)

Vildbjerg Svømmehal ligger tæt på både Herning og Holstebro og har 25 m bassin, varmtvandsbassin samt rutchebane, sauna og spa. Der er gode omklædningsforhold. 

Besøg vores lækre og store svømmehal enten alene eller med familie og venner. Hos Vildebjerg Sports- og Kulturcenter har vi et 25 m bassin, hvor du har mulighed for at svømme både alene og i hold. Vores varmtvandbassin som kan løsne op i spændinger, eller hvis du har problemer med led, ryg, hofte eller knæ. Du kan også tage en ruchebanetur i vores store ruchebane som er sjovt for både børn og voksne med barnlige sjæle.

Vi tilbyder mange former for svømning - både til den morgenfriske med morgensvømning fra kl. 06:00 man-, ons-, og fredag samt fra kl. 07:30 om lørdagen. Motionssvømning er til dig som ønsker at svømme baner både morgen og aften. Vi tilbyder også babysvømning fra børn i alderen 0 - 3 år, hvor du kan være sammen med dit barn i vores varmtvandbassin. Vi tilbyder derudover også pensionssvømning, hvor du har mulighed for at lave motion samt afslapning og hygge.

Læs mere om vores åbningstider og muligheder under Åbningstider.

Når du er færdig med dit besøg i svømmehallen har vi både sauna og spa, hvor man har mulighed til at slappe helt af. Skulle du have nogle spørgsmål er du velkommen til at besøge vores lounge eller kontakte os enten pr. telefon eller på mail.