96 27 07 00

   

   

Velkommen til
Vildbjerg Sports- & Kulturcenter

 

Ønsker du dig et godt sted for dit næste arrangement? - Vildbjerg Sports- & Kulturcenter er "Mulighedernes hus"!

Vi spænder bredt og favner vidt. Fra at være det lokale klubhus, er Vildbjerg Sports- & Kulturcenter vokset til at være en moderne virksomhed, med rigtig mange muligheder og aktiviteter af mange forskellige slags.

 

Vildbjerg Sports- og Kulturcenter
Vildbjerg Sports- og Kulturcenter

   

Vildbjerg Sports- og Kulturcenter
Vildbjerg Sports- og Kulturcenter

 

Udover at være omdrejningspunktet for rigtig mange menneskers fritids- og foreningsliv i vores haller, svømmehal eller på petanque, kroket- skyde- eller fodboldbaner, har vi siden 2004 kunnet byde på 32 hotelværelser, afsnit med køjerum, 7 mødelokaler - i alt 10.000 m2 under tag.

Det bruger vi til at lægge hus til alt lige fra kurser og konferencer, til barnedåb, landskampe, foredrag, bryllup, julefrokoster, Vildbjerg Cup, messer, koncerter, hundeudstilling, temadage, selskaber, træningsophold for bredde og elite. Vi har - i al beskedenhed - ry for at løse opgaven med et smil. Så har du en ide til et arrangement, stort eller småt, så kontakt os for et oplæg.

I menuerne til venstre kan du se, hvad der foregår hos os i dag og de kommende dage. Nedenfor finder du vores lille præsentationsvideo.