96 27 07 00

   

   

Kursus- og konferencecenter i Midtjylland

 

Mangler du nogle gode faciliteter til dit næste møde, kursus eller
konference i Midtjylland eller Vestjylland? - Vildbjerg Sports- & Kulturcenter er stedet!

Uanset om I skal afholde møde, konference eller om I skal have afviklet den store tema- eller firmadag - så har vi løsningen til en vellykket og udbytterig dag. Hos Vildbjerg Sports- og Kulturcenter afholder vi årligt mange konferencer i vores konferencecenter i Midtjylland, nær Herning.

Behøver du lokaler til en konference i Vestjylland, er vores lokaler ligeledes et godt valg. Selvom vi er placeret i det midtjyske, er der ikke langt til Vestjylland. Brug også vores faciliteter som kursuscenter eller mødelokale for dit arrangement.

Bordopstillingsmuligheder
Bordopstillingsmuligheder

 

Vores konferencecenter i Midtjylland byder på 7 mødelokaler, passende til antal deltagere fra 2 - 300 personer med moderne av-udstyr, velfungerende wifi, gratis parkering m.v. Hertil god service, og ikke mindst lækker forplejning fra husets eget køkken. Er deltagerantallet over 300, stiller vi op til Jeres arrangement i en af vores 2 haller - forhør nærmere.

Hvis du ønsker at krydre det gode, traditionelle arrangement, kursus eller konference med lidt anderledes indhold, findes der mange muligheder hos os: skydning, walk-and-talk i Søparken, udendørs motionssti, svømmehal, orienteringsløb osv. 

Vildbjerg Sports- & Kulturcenter er det ideelle sted at holde konference i Midtjylland - midt imellem Herning og Holstebro, tæt på Gødstrup, kun 9 km til til motorvejsnettet, og for togrejsende er der kun 200 meter til stationen. Med den gode placering lige på grænsen, er det også det ideelle sted for konference i Vestjylland.

 

Kontakt os

 

Bordopstillingsmuligheder
Bordopstillingsmuligheder

  

Bordopstillingsmuligheder
Bordopstillingsmuligheder

  

Bordopstillingsmuligheder
Bordopstillingsmuligheder