96 27 07 00

   

   

Du får et væld af faciliteter på Vildbjerg Sports- & Kulturcenter! - Vi er "Mulighedernes hus"...

 

Her på Vildbjerg Sports- & Kulturcenter får du muligheder af mangeartet karakter. Hvert år har vi fornøjelsen af at byde velkommen til mange forskellige sportshold indenfor adskillige sportsgrene - og det er vi stolte af. Vildbjerg Sports- og Kulturcenter er dog meget mere end blot et sportscenter. Du har også rig mulighed for bl.a. at booke mødedage eller kursusdøgn med lækker forplejning fra vores eget og dygtige køkkenpersonale.

Samtidig har vi lokaler som er ideelle til din næste fest eller højtidelighed. Om det er barnedåb, børnefødselsdag, konfirmationsfest, rund fødselsdagsfest, jubilæumsfest, bryllupsfest - eller hvad du end har lyst til at fejre, så finder vi en løsning som passer til dit behov. Vores køkkenpersonale serverer også en lækker menu til din fest, som du får mulighed for at sammensætte med vores dygtige køkkenchef. 

Skal du holde konference, messe, arrangement for din forening, udstilling eller andet, så lad os endelig se på mulighederne i det. Vores erfaringer med sådanne arrangementer er store, hvor vi bl.a. har haft besøg af adskillige hundeklubber til udstilling, foreningsarrangement for "Familie med kræftramte børn", generalforsamlingsweekend for "Soroptimist International Denmark" og meget meget mere. 

Foruden vores 26 velplejede fodboldbaner, så byder vores center på 2 fuldstørrelse sportshaller, styrkecenter, svømmehal, varmtvands- og spaområde, 32 hotelværelser, 30 personers køje- og familieafdeling, 5 mødelokaler, 1 stor mulitsal, et stort udendørsareal og meget mere. 

Kontakt os endelig hvis du har en opgave vi skal løse. Vi bestræber os altid på - og har ry for - at løse opgaverne med et smil og med øje for muligheder - vi er "Mulighedernes hus". 

Kontakt os