96 27 07 00

   

   

Nogle af vores referencer fra træningsophold...

 

Talentchef/A+-træner Tonny Hermansen, Odense Boldklub:

OB Akademiet har de senere år hver sommer været på træningslejr på Vildbjerg Sports- og Kulturcenter. Senest 110 spillere og 20 ledere i 5 dage. Alle faciliteterne er optimale - gode baner, som bliver plejet hver dag - mulighed for at benytte indendørs faciliteter, hal, fitness og svømmehal/varmtvandsbassin/spa - gode værelser. Topprofessionelt. På træningslejr er maden også vigtig, og også her er alting i top. Vildbjerg Sports- & Kulturcenter er i mine øjne det bedste sted til afvikling af træningslejr. 

 

Fodbolddirektør Peter Møller, DBU:

I oktober 2018 trænede herrelandsholdet på Vildbjerg Stadion forud for den vigtige Nations League-kamp mod Irland i Dublin. "Vi har haft nogle rigtigt gode dage på Vildbjerg Sports- & Kulturcenter med gode baneforhold, professionelt og imødekommende service og fantastisk opbakning fra de mange fodboldglade piger og drenge. Tusind tak for denne gang."

 

Tidl. assistenttræner for A-landsholdet Peter Bonde, DBU:

Det er uden tvivl det bedste sted i landet til denne slags (DBU-talenttræf U15). Banerne er fremragende, man bor fint, maden er god, der går tog lige til døren, og så er der jo også motorvej næsten hele vejen når man kommer østfra. Det har bare været super.

 

Tidl. træner for FCM håndbold og Sveriges kvinde landshold i håndbold Helle Thomsen:

Vi havde 4 gode dage på Vildbjerg Sports- & Kulturcenter med det svenske håndboldlandshold. Perfekt at alle faciliteter er under et tag - og at stedet er så stort at der er plads til fællesskabet, og til at være sig selv. Vi oplevede stor fleksibilitet i planlægningen af vores program, og så gør det jo ikke noget at personalet er glade og i godt humør.

Fodbold