96 27 07 00

   

   

Tag dine holdkammerater med på træningsophold i amerikanske fodbold! - Vi danner rammerne for det hele...

 

Golfbane
Golfbane

Skal du og dit hold forbedre jeres ”defence”, udvikle jeres formationer eller spillet frem til ”touchdown”? …eller alt det udover som et træningsophold i amerikansk fodbold kan bruges til? Ja, så er Vildbjerg Sport- & Kulturcenter stedet for jer. Vi tilbyder træningsophold i amerikansk fodbold, med fuldstørrelse opstreget bane, styrkelokale, 3 måltider på alle hele dage, overnatning på hotelværelser, varmtvandsbassin til restitution, mødelokaler og plads til skabe holdånd.

Af flere omgange har vi haft fornøjelsen af huse DAFF's (Dansk Amerikansk Fodboldforbud) landsholdssamlinger, og forberedelser til landskampe. Det gør - i al beskedenhed - os meget stolte og sikre på at vores faciliteter også kan bruges til netop din træningsophold. Vi huser med stor glæde træningsophold på alle niveauer, og vil med smil på læben finde den bedste løsning for dig og dit hold.

Et træningsophold hos består ofte af:
- 3 timers træning på hele dage
- 1½ timers træning på ankomst- og afrejsedagen
- 3 måltider dagligt på hele dage
- Overnatning på 3 eller 4-sengsværelser på vores hotel
- Mulighed for tilkøb af aktiviteter, 

Vi skræddersyer naturligvis vores ophold så det passer dig og dit hold bedst muligt. Kontakt os endelig, hvis du ønsker et godt tilbud, eller hvis du har spørgsmål opholdsmuligheder. 

Kontakt os  

Golfbane