96 27 07 00

   

   

Træningslejr fodbold?

28 flotte fodboldbaner plus 2 kunststofbaner

Liga-klubber, såvel danske som udenlandske, har benyttet vores center til træningslejr fodbold gennem flere år. Vi lægger også jævnligt hus og baner til DBU´s talentsamlinger og ungdomslandshold, hvilket vi er glade for og stolte over. Det gjorde sig naturligvis også gældende, da a-landsholdet placerede flere træningspas hos os. 

Men det er lige så vigtigt for os, at vores mange besøg fra serie- og ungdomshold bliver vellykkede. Vi har - med klædelig jysk beskedenhed - de bedste fodboldbaner, dygtige folk i køkkenet, gode værelser samt mulighed for at tilbyde brug af svømmehal/varmtvandsbassin/spa samt 400 m2 fitness. Hertil generelt ry for, at vi løser opgaverne med et smil.

Alle - høj som lav, store som små - skal have en god oplevelse med hjem

priseksempel  referencer

Ideel beliggenhed til træningslejr i fodbold

Vildbjerg Sports- og Kulturcenter er ideelt beliggende for træningslejr fodbold i Midtjylland. Placeret imellem Herning og Holstebro har vi naturskønne omgivelser, men kun 9 kilometer til motorvejsnettet og 200 meter til togstationen. Vores mange faciliteter samt fodboldbaner og kunststofbaner i høj kvalitet gør os til et oplagt valg for mange fodboldklubber.