96 27 07 00

   

   

Skal du og dit hold på fodbold træningslejr? - Vi har unikke faciliteter her på Vildbjerg Sports- & Kulturcenter

 

 

Fodbold træningslejr og Vildbjerg Sports- & Kulturcenter går hånd-i-hånd. På vores center har vi nogle ret unikke forhold til at huse fodboldtræningsophold på alle niveauer. Med de 26 græsbaner og 2 kunstbaner, 32 hotelværelser, køjeafdeling, varmtvandsbassin til restitution, træningscenter, styrkecenter og meget mere, så er faciliteterne i top og grundlaget godt for at få et maksimal udbytte af en god træningsweekend, -uge eller hvad netop du og dit hold har brug for. 

Vores mange fodboldbaner passes og plejes dagligt af vores kompetente og passionerede "Grønt team". Teamet gør hver dag, alt hvad der er muligt, for at give opholdsgæster en god fodboldoplevelse. 

 

Til dagligt er Vildbjerg Sports- & Kulturcenter klubhus for vores lokale helte - Vildbjerg SF - og vores fodboldbaner bruges af klubben som deres trænings- og hjemmebane. Dette betyder at vi ofte byder modstanderhold, på alle niveauer, velkommen på vores baner - helt fra de små U-hold til division. Ligeledes er vi også stolte af, at kunne nævne at forskellige ligaklubber, såvel danske som udenlandske, benytter vores center til fodbold træningslejr, og har gjort det gennem flere år.

DBU samler endvidere også ofte talent- og ungdomslandshold hos os, hvilket vi er rigtig glade for og stolte over. Stoltheden bliver på ingen måde mindre, når A-landsholdene placerer træningsophold på vores anlæg - eller når klubber som AS Roma eller BC Atalanta vælger vores center som det foretrukne, forud for deres kampe i hhv. UEFA Youth League og UEFA Champions League. 

Hvad der er lige så vigtigt for os er, at vores mange besøg fra serie- og ungdomshold bliver vellykkede. Vi bestræber os på - og har ry for - at give den bedste mulige service og udbyde de bedste forhold til alle besøgende, uanset om det er til træningslejr i Fodbold eller konference. Vi er klar med løsninger, fleksibilitet og ikke mindst et godt tilbud til din klub. Kontakt os endelig for mere information. Alle er velkomne og skal have en god fodbold oplevelse med hjem.

Kontakt os endelige for at høre yderligere information og et godt tilbud. Vi hjælper det bedste vi kan, og med smil på læben.

Kontakt os

 

Hvad koster en fodbold træningslejr på Vildbjerg Sports- & Kulturcenter?

Alle ophold er forskellige, hvorfor vi heller ikke har en fast pris på vores fodbold træningslejr og andre ophold. Det afhænger bl.a. af, hvor længe et ophold skal vare, hvor mange træningspas der ønskes, om skal der spilles træningskampe eller indsættes ekstra styrketræningspas i styrkerummet og meget mere. Vi har dog forsøgt, at lave nogle grundpakkeprisr for 2024 som indeholder overnatning, forplejning og træningspas under opholdet. Eksemplet herpå ses nedenfor:

- 2 nætter/3 dage kr. 1248,00
- 3 nætter/4 dage kr. 1798,00 
- 4 nætter/5 dage kr. 2348,00
- 5 nætter/6 dage kr. 2898,00 

HUSK! - Kr. 100,00 pr. nat pr. person kan fratrækkes, hvis man vælger indkvartering i vores køjerum (max. 30 personer). Du kan læse meget mere om vores sportsophold og træningslejr fodbold ved at klikke på linket nedenfor.

Priseksempel