96 27 07 00

   

   

Træningslejr fodbold?

28 flotte fodboldbaner plus 2 kunststofbaner

Liga-klubber, såvel danske som udenlandske, har benyttet vores center til træningsophold i fodbold gennem flere år. DBU samler også ofte talenter og ungdomslandshold hos os, hvilket vi er rigtig glade for og stolte over. Stoltheden bliver på ingen måde mindre, når A-landsholdene placerer træninger på vores anlæg - eller når klubber som AS Roma eller BC Atalanta vælger vores sportscenter som det foretrukne, forud for deres kampe i hhv. Youth League og Champions League. 

Men det er lige så vigtigt for os, at vores mange besøg fra serie- og ungdomshold bliver vellykkede. Vi har - med klædelig jysk beskedenhed - de bedste fodboldbaner, dygtige folk i køkkenet, gode værelser samt mulighed for at tilbyde brug af hal/svømmehal/varmtvandsbassin/spa- 400 m2 fitness 180 m2 styrkecenter, der kan bookes til hold/gruppetræning. Hertil generelt ry for, at vi løser opgaverne med et smil.

Alle - høj som lav, store som små - skal have en god oplevelse med hjem

 

priseksempel referencer

 

Ideel beliggenhed til træningslejr i fodbold

Vildbjerg Sports- og Kulturcenter er ideelt beliggende for træningslejr fodbold i Midtjylland. Placeret imellem Herning og Holstebro har vi naturskønne omgivelser, men kun 9 kilometer til motorvejsnettet og 200 meter til togstationen. Vores mange faciliteter samt fodboldbaner og kunststofbaner i høj kvalitet gør os til et oplagt valg for mange fodboldklubber.