96 27 07 00

   

   

Brug for at finpudse din crawl, brystsvømning eller butterfly? - Book et svømmetræningsophold hos os!

 

Svømmebasin

Du kan få rig mulighed for "kun" at fokusere på din svømning, med et træningsophold hos os på Vildbjerg Sports- & Kulturcenter. Vores faciliteter og personale gør det nemt for dig og din svømmeklub at gå i detaler med elemneter i din træning, da vi klarer alt det "andet" under opholdet. Vores køkken- og serveringspersonale tager sig af forplejningen og vores team i svømmehallen tager sig af rengøringen, baneopsætningen og vandforholdene. 

 

25 meter bassinet

Til din svømmetræning stilles vores 25 meter svømmebassin til rådighed under de enkelte træningspas. 25 meter bassinet har en vanddybde på hhv. 1,10 meter i den laveste bassindel og 1,80 meter i den dybe bassindel. Bassinet er udstyret med startskamler så dit hovedspring kan blive perfekt, banetov, undervandslys, vendeflag og elektronisk tidtagning så du kan se om din "PR" bliver forbedret. 

Svømmebasin
Svømmebasin
Svømmebasin

Omklædningsrummene

Tilhørende svømmehallen har vi et dame- og herreomklædningsrum som er dejlig store og med de nødvendige remedier. Desuden er der i omklædningsrummene også sauna, som kan tændes efter aftale med receptions- og svømmepersonalet på centeret. 

Svømmebasin
Svømmebasin

Hvad koster et svømmetræningsophold på Vildbjerg Sports- & Kulturcenter?

Vil du have et godt tilbud, eller har du spørgsmål til vores svømmetræningsophold, så kontakt os endelige. Alle spørgsmål er velkomne.

Som udgangspunkt er alle ophold forskellige, så en fastpris kan vi ikke lave på vores ophold. Det hele afhænger bl.a. af hvor længe et ophold der ønskes, hvor mange træningspas der ønskes, om skal der inkluderes andre aktiviteter eller ekstra styrketræningspas i styrkerummet om meget mere. Vi har dog forsøgt, at lave en grundpakkepris som indeholder overnatning, forplejning og træningspas under opholdet. Eksemplet herpå ses nedenfor:
- 2 nætter/3 dage kr. 1248,00
- 3 nætter/4 dage kr. 1798,00 
- 4 nætter/5 dage kr. 2348,00
- 5 nætter/6 dage kr. 2898,00 

HUSK! - Kr. 100,00 pr. nat pr. person kan fratrækkes, hvis man vælger indkvartering i vores køjerum (max. 30 personer). Du kan læse meget mere om vores sportsophold ved at klikke på linket nedenfor.

Kontakt

Priseksempel