96 27 07 00

Træningsophold på sportscenter i toppen af ligaen!

 

Hvor skal den næste træningslejr placeres? - På Vildbjerg Sports- & Kulturcenter får du nærmest alle muligheder!

Alle ønsker sig vel i bund og grund "bare" mest værdi for pengene. Det leverer vi - uanset om jeres træningslejr er med fokus på fodbold, håndbold, svømning eller noget helt andet.

Med klædelig jysk beskedenhed, så er vores mål fortsat at være kendte for at have de bedste faciliter, en positiv tilgang til alle træningsophold - store som små - og løse opgaven med et smil. Vi har ikke mindre end 28 fodboldbaner (26 græs + 2 kunst), 2 fuldstørrelse sportshaller med fremragende professionelle gulve, svømmehal med 25-bassin og stort spa- og varmtvandsbassin, 400 m2 fitnesscenter + 180 m2 styrkecenter, 135 sengepladser, eget køkken, fællesområder med bordtennis, pool, bordfodbold m.v.

  

 

Vi har gratis parkeringsområde og WIFI på centeret, samt mulighed for booking af udendørs padel- og tennisbaner.

Vi er stolte over at kunne henvise til rigtig mange fine fodboldreferencer som DBU, FC Midtjylland, FC Nordsjælland, akademierne fra OB, AGF, Silkeborg IF og mange flere - men vi vil allerhelst at I selv oplevede vores sportscenter på et ophold. Du kan læse lidt af vores referencer ved at klikke på linke nedenfor.

Referencer

Hvad koster et sportsophold på Vildbjerg Sports- & Kulturcenter? - Se et priseksempel nedenfor.

Eksempel på pris pr. person for et opholdet:
- 2 nætter/3 dage kr. 1198,00
- 3 nætter/4 dage kr. 1748,00 
- 4 nætter/5 dage kr. 2298,00
- 5 nætter/6 dage kr. 2848,00 

HUSK! - Kr. 100,00 pr. nat pr. person kan fratrækkes, hvis man vælger indkvartering i vores køjerum (max. 30 personer). Du kan læse meget mere om vores sportsophold ved at klikke på linket nedenfor.

Læs mere