96 27 07 00

   

   

Skal du på en unik træningslejr i håndbold med din klub?

 

Vores 2 sammenhængende og fuldstørrelse haller giver de mest optimale rammer for et fantastik og udbytterigt træningslejr i håndbold for dig og dit håndboldhold. Hallerne er udstyret med Taraflex Performance-gulve, opsætteligt bandesystem og digital pointtavler. Med et træningsophold hos os skal du kun tænke på hvad de enkelte træningspas skal indeholde - resten klarer vi for jer.

Jeres overnatning sker på vores moderne hotelværelser, måltiderne forberedes og serveres af vores dygtige køkken- og serveringspersonale, og restitutionen kan ske i vores lækre varmvandsområde med både opvarmet bassin og spabad. Med andre ord, mener vi, at faciliteterne her på Vildbjerg Sports- & Kulturcenter er unikke til et godt træningsophold med håndbold. 

Heldigvis er håndbold træningslejr her på Vildbjerg Sports- & Kulturcenter allerede benyttet af mange forskellige håndboldklubber. Vi byder velkommen alt fra hold på serieniveau til hold på både subelite og eliteniveau. Tidligere har vi bl.a. haft fornøjelsen af besøg af det danske U21-herrelandshold, Sveriges kvindelandshold, HC Midtjylland, HSC 2000 Coburg m.fl., men vi byder som nævnt altid alle hold velkommen - elite eller ej.

Vil du have et godt tilbud på træningslejr håndbold, eller har du spørgsmål til vores håndboldtræningsophold, så kontakt os endelige. Alle spørgsmål er velkomne.

Kontakt os

 

Hvad koster en træningslejr med håndbold på Vildbjerg Sports- & Kulturcenter?

Som udgangspunkt er alle ophold forskellige, så en fast pris kan vi ikke lave på vores ophold. Det hele afhænger bl.a. af hvor længe et ophold der ønskes, hvor mange træningspas der ønskes, om skal der spilles træningskampe eller ekstra styrketræningspas i styrkerummet om meget mere. Vi har dog forsøgt, at lave en grundpakkepris som indeholder overnatning, forplejning og træningspas under opholdet. Eksemplet herpå ses nedenfor:

- 2 nætter/3 dage kr. 1248,00
- 3 nætter/4 dage kr. 1798,00 
- 4 nætter/5 dage kr. 2348,00
- 5 nætter/6 dage kr. 2898,00

HUSK! - Kr. 100,00 pr. nat pr. person kan fratrækkes, hvis man vælger indkvartering i vores køjerum (max. 30 personer). Du kan læse meget mere om vores sportsophold ved at klikke på linket nedenfor.

Priseksempel