96 27 07 00

   

   

Gå 18 huller på nogle fantastiske midt- og vestjyske golfbaner! - Lad os klare overnatningen og forplejningen...

 

Golfbane
Golfbane
Golfbane

Kunne du tænke dig at spille 18 huller på nogle unikke midt- og vestjyske golfbaner, og samtidig få god forplejning og overnatning på moderne hotelværelser? - Så kast endelig et blik på vores golfpakke, som inkluderer alt hvad du har brug for, for at få en fremragende golftur.

Vores golfpakke indeholder følgende:
- Greenfee
- 2-retters middag
- Aftenskaffe med kage
- Overnatning
- Morgenmad

Skulle der være tid til overs, så er du altid velkommen til at hoppe i vores 25 meter bassin eller slappe af i vores varmtvandsområde. Skal musklerne bruges, så er der også fri entré i vores fitnesscenter. Så det eneste du skal gøre er, at pakke din golfbag, tage din golfmakker under armen og gå din bedste runde golf. 

Du kan læse mere om vores golfpakke nedenfor. Vi hjælper gerne med at arrangerer det hele, så kontakt os endelig. 

Priseksempel

Kontakt os

 

Trehøje Golfklub

En af de baner, som vi bl.a. henviser til i vores golfpakke er banen ved Trehøje Golfklub. Under 7 km skal du køre fra Vildbjerg Sports- & Kulturcenter til Trehøje Golfklub. Trehøje Golfklub har en perle af en golfbane i flot natur og en golfbane der bør opleves af enhver golfspiller. Golfmagasinet har bl.a. lavet følgende skriv om banen:

"Trehøje Golfklub ved Vildbjerg er ikke specielt kendt, men hører til blandt Danmarks bedste baner. Banen ligger i Vestjylland mellem Holstebro og Herning og har ikke gjort meget væsen af sig. Hvornår det egentlig kom for mine ører, er jeg ikke helt sikker på, men jeg havde hørt, at Trehøje nok er en af landets bedste golfbaner. Det er kommet frem via mund til mund-metoden, for det er i hvert fald ikke sket med omfattende markedsføring og store armbevægelser.
Ser man på klubbens hjemmeside, er der følgende beskrivelse af banen: ”Banen ligger i et smukt og kuperet hede- og skovterræn. Fra banens højeste punkter er der en fantastisk udsigt over Rødding, Vildbjerg og Timring. Banen er meget afvekslende og krævende. På en del af vore huller er der søer. Desuden kan der ses rester fra dengang, der blev gravet brunkul i området.”

Det må kaldes en beskeden beskrivelse af en bane, der har fået et berettiget ry som en af landets bedste. Du kan læse mere om Trehøje Golfklub ved at klikke på knappen nedenfor, eller se videoen om banen.

Trehøje Golfklub