96 27 07 00

   

   

Golfophold i Midtjylland

Golfbane

Foto: Danmarks bedste par-4 hul, magasinet Dansk Golf 2017

Citat fra Golfmagasinet:

"Trehøje Golfklub ved Vildbjerg er ikke specielt kendt, men hører til blandt Danmarks bedste baner. Banen ligger i Vestjylland mellem Holstebro og Herning og har ikke gjort meget væsen af sig.Hvornår det egentlig kom for mine ører, er jeg ikke helt sikker på, men jeg havde hørt, at Trehøje nok er en af landets bedste golfbaner.
Det er kommet frem via mund til mund-metoden, for det er i hvert fald ikke sket med omfattende markedsføring og store armbevægelser.
Ser man på klubbens hjemmeside, er der følgende beskrivelse af banen: ”Banen ligger i et smukt og kuperet hede- og skovterræn. Fra banens højeste punkter er der en fantastisk udsigt over Rødding, Vildbjerg og Timring. Banen er meget afvekslende og krævende. På en del af vore huller er der søer. Desuden kan der ses rester fra dengang, der blev gravet brunkul i området.”

Det må kaldes en beskeden beskrivelse af en bane, der har fået et berettiget ry som en af landets bedste."

Book et golfophold ved Herning og Holstebro

På Vildbjerg Sports- og Kulturcenter kan du bestille et skønt golfophold, hvor du kan nyde at spille på en af landets bedste golfbaner. Når turen rundt på greenen er slut, kan du slappe af i vores spa eller svømmehal med varmtvandsbassin. Er der mere energi tilbage, kan den brændes af i vores fitnesscenter eller den udendørs motionssti. I nærområdet finder du Vildbjerg Søpark, Vildbjerglund samt Gødstrup Sø, der alle lægger op til gåture i de skønne, grønne omgivelser.