96 27 07 00

   

   

Referencer

Fra talentchef/A+-træner Tonny Hermansen, Odense Boldklub:

OB var i sommeren 2017 igen på træningslejr på Vildbjerg Sports- og Kulturcenter. Denne gang med hele akademiet - 110 spillere og 20 ledere i 5 dage. Alle faciliteterne er optimale - gode baner, som bliver plejet hver dag - mulighed for at benytte indendørs faciliteter, hal, fitness og svømmehal/varmtvandsbassin/spa - gode værelser. Top-professionelt. På træningslejr er maden også vigtig, og også her er alting i top. Vildbjerg Sports- & Kulturcenter er i mine øjne det bedste sted til afvikling af træningslejr - og vi har bestilt igen til sommeren 2018.

Ekstra Bladet: Seks stjerner (under fodboldslandsholdets besøg, påsken 2016):

Hvis træningsbanen i Vildbjerg skulle bedømmes som en madanmeldelse, ville den få seks stjerner. For bedre træningsbaner er svære at finde på den her årstid.

Ekstra Bladet fortsat: Landsholdet træner også søndag på banerne i Vildbjerg. Her er den åbne træning kl. 10.30. Det var oprindeligt planen, at træningen skulle foregå i Herning. Men landsholdstruppen er så begejstret for forholdene i Vildbjerg, at man også træner her søndag formiddag.

 Citat Peter Bonde:

"Det er uden tvivl det bedste sted i landet til denne slags (DBU-talenttræf U15). Banerne er fremragende, man bor fint, maden er god, der går tog lige til døren, og så er der jo også motorvej næsten hele vejen når man kommer østfra. Det har bare været super".

 Citat Helle Thomsen, træner for FCM håndbold og det svenske a-landshold:

"Vi havde 4 gode dage på Vildbjerg Sports- & Kulturcenter med det svenske håndboldlandshold. Perfekt at alle faciliteter er under et tag - og at stedet er så stort at der er plads til fællesskabet, og til at være sig selv. Vi oplevede stor fleksibilitet i planlægningen af vores program, og så gør det jo ikke noget at personalet er glade og i godt humør".